Rezultati 1. parcijalnog iz BIOMETRIKE
Položili su studenti koji imaju 6 točnih (Studenti mogu vidjeti rad u utorak u 11h u uredu nastavnika)
REDNI BROJ PREZIME I IME
1. Bagarić, Marija - 7,75
2. Baković, Nikolina
3. Balta, Maja - 9,50
4. Bandov, Bože - 1
5. Blažević, Marko - 3
6. Blažević, Mateo - 6,33
7. Boras, Zvonimir - 2
8. Borovac, Bojana - 3,33
9. Bošnjak, Frane
10. Brkić, Antonijo
11. Buntić, Katarina
12. Čuvalo, Dijana - 4,33
13. Dreno, Anto - 5,83
14. Đugum, Rijad - 4,50
15. Filipeti, Matej - 4,33
16. Grgić, Ivana - 3,83
17. Grgić, Katarina
18. Ivić, Ivan
19. Juričević, Jelena
20. Jurić, Matea - 7,16
21. Kević, Darija - 2
22. Knežević, Tea (izv.)
23. Kopilaš, Marko - 5
24. Kozarić, Goran - 8,75
25. Krišto, Marin
26. Letica, Ivan
27. Lupić, Jelena - 5,25
28. Maglica, Iva - 2,33
29. Mamić, Antea - 8,50
30. Matić, Monika - 7
31. Matijanić, David
32. Matković, Mirna -4,50
33. Mihaljević, Mate - 5,50
34. Obad, Mihaela
35. Palac, Ivana - 5,33
36. Pandža, Zvonimir
37. Pašalić, Ivan - 3
38. Pavlović, Kristina
39. Perica, Mato -7,50
40. Perković, Milan
41. Pokrajčić, Anđela - 6,25
42. Prlić, Kristina
43. Puljić, Mišo - 7
44. Radoš, Iva
45. Radoš, Mara
46. Raos, Ivana - 2,50
47. Remić, Gabriel
48. Sabljo, Mario - 8
49. Stanić, Marija - 4
50. Šabić, Antonio - 7,66
51. Šimunović, Mario - 1
52. Širić, Petar - 7,66
53. Šutalo, Mile - 0
54. Terzić, Matea - 6
55. Tolo, Ivan
56. Tomić, Ana-Marija - 6,83
57. Tomić, Antun
58. Udovičić, Tomislav
59. Valjan, Srećko - 7,66
60. Vlaho, Ivona - 2,83
61. Vukšić, Josipa
62. Jonlija, Danijel - 8
63. Jakiša, Filip -6
prof.dr.sc.Zrinka Knezović

 

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Email.: agronomski.fakultet@sve-mo.ba referada@apfmo.org

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381002200282256 
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393380604811081508;

ID: 4227102650009

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh