PREDDIPLOMSKI  STUDIJ (BA)

Prehrambena tehnologija

I. SEMESTAR

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB*

KEMIJA I

60

30

30

10

2.

OB

MATEMATIKA I

45

30

-

6

3.

OB

TEHNIČKA FIZIKA

45

15

15

6

4.

OB

BIOLOGIJA

45

30

-

6

5.

OB

STRANI JEZIK I

15

15

-

2

6.

OB

TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA

-

30

-

-

UKUPNO

210

150

45

30

UKUPNO

405

 

II. SEMESTAR 

*OB - obvezni modul

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB

KEMIJA II

45

45

15

8

2.

OB

MATEMATIKA II

30

30

-

5

3.

OB

INŽENJERSKA TERMODINAMIKA

45

30

-

6

4.

OB

ELEMENTI STROJEVA

45

  30

-

6

5.

OB

OSNOVE INFORMATIKE

30

15

-

3

6.

OB

STRANI JEZIK II

15

15

-

2

7.

OB

TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA

-

30

-

-

UKUPNO

210

195

15

30

UKUPNO

390

 

III. SEMESTAR

Redni br.

Status

Naziv modula

 Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB

FIZIKALNA KEMIJA

45

30

-

6

2.

OB

OPĆA MIKROBIOLOGIJA

45

30

-

6

3.

OB

INŽENJERSTVO

60

30

-

7,5

4.

OB

BIOKEMIJA

60

30

-

7,5

5.

OB

BIOSTATISTIKA

15

15

-

3

UKUPNO

225

135

-

30

UKUPNO

360

 

IV. SEMESTAR

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB

ZNANOST O PREHRANI

45

-

-

5

2.

OB

MIKROBIOLOGIJA HRANE

45

30

-

6

3.

OB

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

45

45

-

6

4.

OB

AMBALAŽA I PAKIRANJE HRANE

30

15

-

4

5.

OB

SIROVINE ANIMALNOG PODRIJETLA

30

15

-

4

6.

OB

SIROVINE BILJNOG PODRIJETLA

45

15

-

5

UKUPNO

270

120

-

30

UKUPNO

390

 

V. SEMESTAR

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB

PROCESI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

45

30

15

7

2.

OB

TEHNOLOGIJA VODE I OBRADA OTPADNIH VODA

45

15

-

5

3.

OB

KEMIJA HRANE

45

15

-

5

4.

OB

MJERENJE I UPRAVLJANJE PROCESIMA

45

15

-

5

5.

OB

HIGIJENA I SANITACIJA

30

30

-

4

6.

OB

STRUČNA PRAKSA

-

120

-

4

UKUPNO

210

225

15

30

UKUPNO

450

 

VI. SEMESTAR 

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

OB

TEHNOLOŠKO PROJEKTIRANJE I

30

30

-

4

2.

OB

TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA

75

30

-

8

3.

OB

TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA ANIMALNOG PODRIJETLA

45

30

-

4

4.

IS*

IZBORNI MODUL I

 

 

 

min.10

5.

IS

IZBORNI MODUL  II

 

 

 

6.

IS

IZBORNI MODUL III

 

 

 

7.

IS

IZBORNI MODUL IV

 

 

 

 

 

ZAVRŠNI RAD

 

 

 

4

                                                                                    

30

*IS   - izborni moduli

Redni br.

Status

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

   IS*

TEHNOLOGIJA VINA

45

30

-

6

2.

   IS

PROIZVODNJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA

30

15

-

4

3.

IS

UPRAVLJANJE KAKVOĆOM I SIGURNOŠĆU HRANE

30

15

 

4

4.

IS

EKOLOGIJA I ZAŠTITA OKOLIŠA

20

10

 

4

5.

IS

MARKETING PREHRAMBENIH PROIZVODA

20

10

 

2

6.

IS

MIKROBILOGIJA VODA

25

 

5

2

Idi na vrh