DIPLOMSKI  STUDIJ (MS)

Prehrambeno inženjerstvo

I. SEMESTAR

Redni br.

Šifra kolegija

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

FE111

PREHRAMBENO INŽENJERSTVO

45

30

-

5

2.

FE112

MODELIRANJE I UPRAVLJANJE U PREHRAMBENO TEHNOLOŠKIM PROCESIMA

45

30

-

5

3.

FE114

TEHNOLOŠKO PROJEKTIRANJE II

45

15

-

5

4.

FE115

RAZVOJ PROIZVODA U PREHR. IND.

30

 

15

4

5.

FE116

UVOD U ZNANSTVENO ISTRAŽIVAČKI RAD

15

15

-

3

6.

FE126

UPRAVLJANJE PODUZEĆIMA

30

15

-

4

7.

FE125

INSTRUMENTNE METODE ANALIZA

30

15

-

4

UKUPNO

240

120

15

30

SVEUKUPNO

375


 
II.SEMESTAR

Redni br.

Šifra kolegija

Naziv modula

Broj sati

ECTS

P

V

S

1.

FE121

PRIMIJENJENA MATEMATIKA

30

30

 

5

2.

FE122

BIOTEHNOLOŠKA PROIZVODNJA HRANE

45

15

-

6

3.

FE123

OPASNOSTI VEZANE UZ HRANU

30

15

15

5

4.

FE113

JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU

45

15

15

6

5.

FE124

PROCESI PRIPREME HRANE

30

30

5

5

6.

FE127

ZELENA KEMIJA

15

15

-

3

UKUPNO

195

105

35

30

SVEUKUPNO

335


III. SEMESTAR

Izborni moduli – ukupno 30 ECTS

REDNI BR.

ŠIFRA KOLEGIJA

NAZIV MODULA

BROJ SATI

ECTS

P

V

S

1.

MB

TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

45

30

 

6

2.

MB

TEHNOLOGIJA MESA I RIBE

45

30

-

6

3.

MB

TEHNOLOGIJA MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA

45

30

-

6

4.

MB

TEHNOLOGIJA SLADA I PIVA

45

30

-

6

5.

MB

TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE I PRERADE BRAŠNA

45

30

-

6

6.

MB

TEHNOLOGIJA UZGOJA AROMATIČNOG I LJEKOVITOG BILJA

30

30

-

6

7.

MB

SENZORIKA I ANALITIKA VINA

30

15

 

3

8.

MB

TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA I KONDITORSKIH PROIZVODA

45

30

 

6

9.

MB

PREHRAMBENI ADITIVI

15

15

 

3

10.

MB

PREHRANA I ZDRAVLJE

15

15

 

3

11.

MB

FUNKCIONALNA HRANA i DODATCI PREHRANI

30

15

 

3

 

IV. SEMESTAR

Izborni moduli – 10 ECTS

Diplomski rad 20 ECTS

REDNI BR.

ŠIFRA KOLEGIJA

NAZIV MODULA

BROJ SATI

ECTS

P

V

S

1.

MB

AUTOHTONI MLIJEČNI PROIZVODI

30

30

-

5

2.

MB

AUTOHTONI MESNI PROIZVODI

30

30

-

5

3.

MB

INDUSTRIJSKA EKOLOGIJA

30

30

-

5

4.

MB

ZAKONSKI PROPISI U KONTROLI I KVALITETI HRANE

30

30

-

5

5.

 

DIPLOMSKI RAD

 

 

-

20

 

 

Idi na vrh